Rentrop&Straton
ciuperci.ideideafaceri.ro

Rentrop & Straton iti ofera o super-lucrare din seria idei de afaceri la cheie la standarde europene.
ciuperci champignon ciuperci pleurotus

Castiga peste 40.000 de euro pe an

din cultivarea ciupercilor


Cultivarea ciupercilor este o SUPER-AFACERE care-ti aduce bani
precum ciupercile dupa ploaie.
Cultivarea ciupercilor Champignon

"Cultivarea ciupercilor Champignon" si Filmul afacerii iti ofera informatiile cele mai actuale in domeniul afacerilor cu � ati ghicit! � ciuperci


De ce cultivarea ciupercilor? Pentru ca toata lumea consuma delicioasele ciuperci si piata este in continua crestere in Romania. Desigur si peste hotare daca ai o productie consistenta. Cum sa ajungi la o asemenea performanta?


Foloseste un expert in afaceri cu ciuperci: "Cultivarea ciupercilor Champignon"!


In plus, beneficiezi de fonduri nerambursabile si de sprijinul statului! Prin Programul National de Dezvoltare Rurala � Masura 121 �Modernizarea exploatatiilor agricole� sau Masura 123 �Cresterea valorii adaugate la produsele agricole� poti obtine finantarea necesara pentru cultivarea ciupercilor si dezvoltarea acestei idei de afaceri.

Lucrarea pe CD - Cultivarea ciupercilor Champignon iti aduce... la cheie tot ce trebuie sa stii pentru inceperea si dezvoltarea cu succes a acestei afaceri, totul bazat pe tehnologia de ultima ora si la standardele cerute de Uniunea Europeana.

Mai mult decat atat, ai la dispozitie si filmul acestei idei de afaceri la cheie cu ciuperci. Poti vedea cu ochii tai procesul de amenajare a ciupercariei, de cultivarea ciupercilor champignon si de recoltare. Niciun producator nu invita concurenta sa invete din afacerea lui. Noi o facem, si asta � GRATIS.

Afla ca dintre toate culturile, cea cu ciuperci aduce
cel mai mare randament pe metru patrat.

La o cultura intensiva se obtin 5 - 6 recolte pe an!

Ai vazut ca aproape toate ciupercile de pe piata provin din import? Prin urmare, afacerea ta va fi foarte profitabila.
Ciupercile au inca statut de delicatesa. Dar tu poti sa contribui la schimbarea acestui “statut”. Productia de ciuperci nu acopera cererea! Prin urmare, ciupercile se vand de la sine. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti lucrarea din Colectia “AFACERI LA CHEIE”: “Cultivarea ciupercilor Champignon” si sa incepi sa-ti construiesti afacerea!!!

Fara ezitari, fara riscuri, fara pierderi inutile de timp sau bani, deoarece aceasta te ghideaza, pas cu pas:
 • ca sa afli toate secretele tehnologiei de productie pentru ciuperci Champignon;
 • cum sa amenajezi spatiul pentru cultivarea ciupercilor si care sunt materialele si materiile prime de care ai nevoie;
 • care este investitia necesara si care este profitul, pe cinci ani, pe care il poti obtine;
 • cum sa organizezi si sa conduci intreaga activitate si afacere, cu ajutorul planului de afaceri specific pentru cultivarea ciupercilor Champignon;
 • cum poti obtine un fond nerambursabil aplicand planul de afaceri din lucrarea Cultivarea ciupercilor Champignon;
 • care sunt actele normative specifice culturilor de ciuperci Champignon, reunite intr-o sectiune speciala realizata de juristii nostri.
 • sfaturi, posibilitati de promovare, idei de extindere a gamei de produse; care sunt furnizorii de materie prima necesara (miceliu, compost), de echipamente, care sunt competitorii tai pe piata romaneasca si care sunt institutiile care te sprijina. Toate acestea folosind adresele utile incluse in lucrare.
 • care sunt actele necesare constituirii, cum trebuie sa organizeze si sa-si tina contabilitatea o asociatie familiala, o persoana fizica sau o societate, de ce este necesar sa-ti asiguri afacerea? Iata numai cateva intrebari la care veti gasi raspuns in materialul pe care ti-l oferim cadou: "Primele 100 de zile ale unei afaceri de succes".

IMENSA PIATA A CIUPERCILOR


Continutul ciupercilor este bogat in proteine de calitate si minerale. Stiai ca nu au colesterol, se digera foarte usor si sunt bogate in fibre alimentare? La toate acestea se mai adauga o calitate: sunt foarte gustoase.

Din ce in ce mai multa lume vrea sa manance sanatos. Din ce in ce mai multa lume tine post, sau prefera dieta vegetariana iar ciupercile sunt alegerea perfecta si delicioasa. Nu-ti ramane decat sa fructifici aceasta stare de fapt si sa intri in afaceri cu ciuperci!
Prin urmare, iata ce piata ai pentru desfacerea ciupercilor:
 • Pietele agro-alimentare
 • Magazinele tip aprozar
 • Lanturile de hypermarketuri si supermarketuri
 • Restaurantele, unitatile tip fast-food, pizzeriile
 • Fabricile de conserve
 • Pensiunile
 • Exportul
Lucrarea "Cultivarea ciupercilor Champignon" contine informatii 100% verificate in practica. Partea tehnologica a lucrarii “Cultivarea ciupercilor Champignon” este scrisa SPECIAL PENTRU A-TI INDRUMA PASII, de un specialist de marca in cultivarea ciupercilor, dr. biolog Valentin Zagrean.

Planul de afaceri a fost intocmit de o prestigioasa firma de consultanta in afaceri, marketing si resurse umane. Astfel, ai informatia cea mai buna la dispozitie, nu trebuie sa cauti in alta parte. Gata cu obositoarele si costisitoarele cautari prin carti, reviste, site-uri, consultanti, targuri, monitoare oficiale! Un singur pachet iti aduce intreaga afacere pe tava.
Cultivarea ciupercilor Champignon iti arata pas cu pas care este drumul cel mai sigur si cel mai rapid spre profit. Daca iti surade ideea sa devii producator si chiar exportator de ciuperci sunt cateva elemente absolut necesare pe care trebuie sa le iei in considerare:

- cum se prezinta piata locala si europeana;
- cum sa obtii o productie maxima din cultivarea ciupercilor Champignon;
- planificarea investitiilor si actele ce legalizeaza cultivarea ciupercilor.


Urmeaza pasii descrisi pentru a demara propria afacere din cultivarea ciupercilor cu maxim succes sau pentru a o dezvolta pe cea pe care o ai deja.

Informatiile sunt gata pregatite
si costa numai 87.20 lei, pret promotional!!!

O ciupercarie iti aduce tie si familiei tale, chiar din al doilea an
de activitate, un venit de 150.000 lei.
100 m.p. cultivati in straturi suprapuse si 5 cicluri de productie
iti aduc peste 40.540 de euro anual.
Iata punctual care sunt motivele pentru care este oportun sa-ti deschizi o ciupercarie:
 • Beneficiezi de un cadru legislativ favorabil micilor intreprinzatori
 • Ai ACUM oportunitatea finantarii prin fonduri europene sau obtinerea de subventii
 • Concurenta redusa. Cererea de ciuperci este de 26 de ori mai mare decat oferta!
 • Materialele necesare pentru cultivarea ciupercilor Champignon sunt foarte ieftine si usor de procurat (paie, balegar)!
 • Reduci investitia intiala cu peste 40% daca folosesti planul de afaceri pe care ti-l oferim!
 • Fa profit fulger! Ai nu mai putin de 5 sau 6 recolte pe an, deoarece ciupercile sunt cultura cu cel mai mare randament pe metru patrat!
 • Nu-ti bati capul cu spatiul. Cultivarea ciupercilor se poate face pe paturi suprapuse!
 • Lucrezi impreuna cu familia!
 • Ai piata de desfacere pentru ciuperci tot timpul anului dar in special in perioadele de post!
 • Vegetarienii si cei care au probleme de sanatate sau doresc sa-si mentina o buna forma fizica se dau in vant dupa ciuperci, pentru ca sunt buneeeeee (!).... si sanatoase.
 • Uita de concurenta pentru ca, in Romania, cererea este cu mult mai mare decat oferta!
 • Iti punem la dispozitie un suport informativ detaliat care contine atat text scris, tabele si fotografii cat si imagini filmate. In filmul afacerii poti vedea cu ochii tai cum se face cultivarea ciupercilor.

Achizitioneaza acum CD-ul
Cultivarea ciupercilor Champignon
si, in plus, beneficiezi de:

Filmul acestei afaceri
Introdu CD-ul in computer si aseaza-te comod in fotoliu!
Pentru ca imaginile pot inlocui mii de cuvinte iti oferim gratuit un film despre cultivarea ciupercilor Champignon. Oameni care au reusit iti arata cum se face afacerea. Poti sa vezi cu ochii tai cum se porneste o ciupercarie, cum se cultiva, cum se ingrijesc si cum se recolteaza ciupercile. Pas cu pas.

Cadoul tau! Deschide-l si aseaza-te comod in fotoliu!
Cadou: Cum sa elaborezi un plan de afaceri in 30 de minute!
Newsletterul "Afaceri la cheie", editat chiar de catre autorii lucrarilor din seria best-seller "Afaceri la Cheie".

"Revista Omului de Afaceri" - Afaceri la cheie, Idei de Afaceri, Planuri de Afaceri si Francize! Totul despre afaceri, de la Idee si pana la administrarea Profitului. Practic!

Newsletterul �Idei de Afaceri� � Povestile unor oameni care au reusit, oportunitati de afaceri, start in afaceri, afaceri de pretutindeni. Sursa ta de inspiratie zilnica!


Formular - Comanda
CD - "Cultivarea ciupercilor Champignon"- pret cu TVA: 87.20 lei


Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Doar in luna iunie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale si de marketing.

termenii si conditiile site-ului!

* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.


Copyright

© 2008 - 2018 Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri
Adresa: Bdul. Natiunile Unite 4, Gemenii Sitraco, Sector 5, Bucuresti.
Tel. Dep Comenzi: 021 209.45.12; Tel. Serviciul Clienti: 021 209.45.45; Fax: 021.408.28.99
E-mail: afc@rs.ro